Sixtus-tape besteld u bij sixtussport.com uw specialist ✓Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

2 artikel(en)

Positie Naam

2 artikel(en)

DREAM tape producten besteld u bij Sixtussport.com

Sixtus Italia is een Italiaanse onderneming die al meer dan 40 jaar opereert in de Sport Medische sector met als doel het ontwikkelen van producten voor een maximaal fysiek welzijn. Om dit doel te bereiken, biedt Sixtus Italia de Nederlandse markt zorgvuldig geselecteerde producten die voldoen aan de hoogste eisen en waarvan de prijs-kwaliteitsverhouding zonder meer uitstekend is.

DREAM tape producten met extra voordeel bij Sixtussport.com en webwinkel specialist

De gebruikers van Sixtus Italia producten waarderen deze unieke combinatie van pluspunten bijzonder. Constante samenwerking met professionals zorgt ervoor dat Sixtus Italia een vakbekwame professionele partner is. Mede door de “oude” kennis over de natuurlijke en helende krachten van Alpenkruiden, tientallen jaren ervaring en een innovatieve dynamische bedrijfsvoering bent u bij Sixtus Italia al generaties lang verzekerd van unieke kwaliteitsproducten.

DREAM tape producten voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

Sixtus is wereldwijd één van de belangrijkste leveranciers voor sporters, sportclubs, pedicures, sportverzorgers en fysiotherapeuten als het gaat om sportverzorging producten. De kostbare zalven, balsems en oliën met natuurlijke ingrediënten, overtuigen de gebruikers al meer dan 40 jaar hun uitzonderlijk verzorgende effect. Sixtus Italia werkt altijd aan producten en productie methoden, deze jarenlange inspanningen werden in 1989 beloond met de verbetering van onder andere milieu certificeringen en heeft diverse nieuwe lijnen voor professionele medische toepassingen mogelijk gemaakt.